Annak érdekében, hogy egy adott személy kielégítő, sikeres, és teljes életet éljen nagyon sok apróbb, és nagyobb döntést kell hozzon napi szinten az életében. Gyakran adódik olyan helyzet is, amikor a jól bevált eszközök, módszerek nem működnek, ekkor új tervek, szokások kialakítására van szükség.
Az élet tapasztalataink általában nagyon jó útjelzőként segítenek bennünket a továbbhaladásban, de akadhat mind a magán, mind a munkahelyi életünkben olyan szituáció, feladat, ami újfajta látásmódot, és megoldási módszereket kíván. Ezekben a helyzetekben az egyén felelősségvállalása, belső erőforrásainak mozgósítása kulcsfontosságú lehet, egy tartós, pozitív változás elősegítése érdekében, amely az életminőség változását célozhatja meg.
A coachingot azért tartom ebben az esetben a legeredményesebb, legszemélyesebb támogatásnak és fejlesztési lehetőségnek, mert teljesen egyéni, személyre szabott.
A folyamatban jelen lévő ügyfél meglévő erősségeire, kompetenciái fókuszál, megerősíti jól működő mintázatait, ezekre építve talál új megoldásokat céljai elérésében. Mindezek eredményeképpen, jó hatással lesz környezetére, legyen az a magán életben, vagy egy szervezet életében egyaránt.
Humán politikai végzettséggel, mind a szociális, mind a verseny szférában megélt tapasztalataimmal, coachként szeretnék támogatást nyújtani mindazoknak, akik elérkezettnek látják az időt, hogy elinduljanak életük egy újabb izgalmas útján, melynek során szívesen keresnének újabb lehetőségeket önmagukhoz, mely a belső terüket nyitja, és céljaik elérését támogatja.

Időpontot foglalni Laskay- Szűcs Anitához ezen a linken lehet.