Egyéni coaching – Laskay- Szűcs Anita

Időpont
2019-05-21
Egész napos

Kategóriák


Annak érdekében, hogy egy adott személy kielégítő, sikeres, és teljes életet éljen nagyon sok apróbb, és nagyobb döntést kell hozzon napi szinten az életében. Gyakran adódik olyan helyzet is, amikor a jól bevált eszközök, módszerek nem működnek, ekkor új tervek, szokások kialakítására van szükség.
Az élet tapasztalataink általában nagyon jó útjelzőként segítenek bennünket a továbbhaladásban, de akadhat mind a magán, mind a munkahelyi életünkben olyan szituáció, feladat, ami újfajta látásmódot, és megoldási módszereket kíván. Ezekben a helyzetekben az egyén felelősségvállalása, belső erőforrásainak mozgósítása kulcsfontosságú lehet, egy tartós, pozitív változás elősegítése érdekében, amely az életminőség változását célozhatja meg.
A coachingot azért tartom ebben az esetben a legeredményesebb, legszemélyesebb támogatásnak és fejlesztési lehetőségnek, mert teljesen egyéni, személyre szabott.
A folyamatban jelen lévő ügyfél meglévő erősségeire, kompetenciái fókuszál, megerősíti jól működő mintázatait, ezekre építve talál új megoldásokat céljai elérésében. Mindezek eredményeképpen, jó hatással lesz környezetére, legyen az a magán életben, vagy egy szervezet életében egyaránt.
Humán politikai végzettséggel, mind a szociális, mind a verseny szférában megélt tapasztalataimmal, coachként szeretnék támogatást nyújtani mindazoknak, akik elérkezettnek látják az időt, hogy elinduljanak életük egy újabb izgalmas útján, melynek során szívesen keresnének újabb lehetőségeket önmagukhoz, mely a belső terüket nyitja, és céljaik elérését támogatja.

Foglalások

Az eseményre az összes jegy elkelt.