Részvételi feltételek

A rendezvényen való részvétel a kamarai regisztrációra kötelezett vállalkozások számára rendezett regisztráció mellett lehetséges. Egyéb szervezetek, magánszemélyek részvételét is szívesen látjuk!

  • A jelentkezés az online űrlapon lehetséges – később lesz kialakítva.
  • A jelentkezésről visszaigazolást küldünk.
  • A jelentkezési lap elküldése a részvételi szándék kinyilvánításának minősül, mely alapján a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara elektronikus számlát állít ki, amennyiben részvételi díjas programpontra jelentkezett.
  • Az elektronikus számla fizetési határideje: később határozzuk meg.
  • A rendezvényt megfelelő létszám megléte esetén tartjuk meg.
  • A szervezők a programváltozás jogát fenntartják.

A rendezvény teljes időtartama alatt a szervező által megbízott fotós és videós által fotó-, videó- és hangfelvétel készül. Résztvevő a rendezvényen történő regisztrációval és a rendezvényen történő részvételével hozzájárulását adja ahhoz, hogy a rendezvényen róla fotó, kép- és hangfelvétel készüljön, melynek a szervező vagy annak jogos felhasználója által történő korlátlan felhasználásához szintén hozzájárulását adja azzal, hogy a fotó, a kép- és hangfelvétellel és annak korlátlan felhasználásával kapcsolatban semmilyen jogcímen követelése nincs. Amennyiben a résztvevőnek ez ellen kifogása van, a rendezvény vége előtt azt a szervezőnek haladéktalanul jelzi.

Részvétel díj

Később határozzuk meg.

Elállás – Lemondás

A lemondás a főszervező Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara által visszaigazolt lemondás esetén lehetséges.
A jelentkező, illetve az őt delegáló szervezet tudomásul veszi, hogy a rendezvény tervezett kezdési időpontja előtti 3. napig van lehetősége elállni a részvételtől a  e-mail címre elküldött nyilatkozattal. Az elállás a szervező által visszaigazolt elállási szándék esetén érvényes.

Adatkezelés

Adatai kezelésről itt olvashat bővebben

Az adatlapon megadandó adatokat 3. személy számára nem adjuk át, de saját rendezvényeink népszerűsítésére használni kívánjuk.